РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ, ПЕРАЛНИ, СЪДОМИЯЛНИ, МИКРОВЪЛНОВИ И ДРУГА ТЕХНИКА
тел.: 02 / 477 277 3, моб.: 0878 699 830, 0888 699 831
УСЛУГИ

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък
от 9.00 до 18.00 часа


Адрес

гр.София,   бул.България
кв."Манастирски ливади"
ул."Ралевица"№84


Позвъни ни в скайп

Ремонт на перални машини

ЕМсервиз отремонтира всички видове и марки автоматични перални

AEG, ARDO, HOTPOINT, ARISTON, BEKO, BLOMBERG, GORENJE, SILTAL, IGNIS, BOSCH, INDESIT, BOMPANI, CANDY, ELECTROLUX, WHRPOOL, LG, SAMSUNG, PANASONIC, ZEROVATT, ZANUSSI, FAGOR, FABER, MIELE, GRUNDING, DAEWOO, NEO, CROWN.

Ако искате да имате повече време за семейството и за себе си, обадете се в Emserviz.Тук работят квалифицирани техници с дългогодишен опит в областта на техниката.Те ще отремонтират повредата на вашия уред.Всяка непрофесионална намеса може да повиши цената на ремонта.Ние сме екип , който се съобразява с изискванията на клиента .Бързо се отзоваваме на подадената от вас заявка. Диагностиката е безплатна,гарантирано качество на ниски цени.

 

Предварително се договаряме с клиента за ден, час и цена за ремонта. Ние се съобразяваме с вашите условия и изисквания.

 

Възползвайте се от удобството вашия уред да бъде отремонтиран в дома ви, ако повредата не изисква сервизна база.

За да спестите време и нерви обадете се на телефоните в контакти и вие ще получите професионална и качествена услуга!

Сервизът разполага  със собствен транспорт.

 

Ремонт на всички видове и марки перални машини. Отстраняваме повреди на:

Казан на пералня машина-най-често в казана попада чуждо тяло(копчета, банели, монети, болтчета и др.)при което вашата пералня променя нормалния ритъм на работа.

Оставяйки машината да работи дълго време, може да нараните нагревателя, да се пробие казана или да дефектира помпата на вашата пералня. Съветваме ви,ако чуете нетипичен шум на пералнята  се обърнете към сервиз, който ще диагностира и отстрани повредата.

- Извършваме и смяна на лагери на перални DAEWOO с директ драйв мотор 10 кг.

 

Лагери на пералня-Силният шум при центрофугиране е сигнал ,че лагерите на вашата пералня са за смяна.Ако отложите смяната на лагерите във времето, това може да е фатално за пералнята, защото счупения лагер е възможно да блокира лагерното тяло, вследствие на което изгаря мотора или се скъсва ремъка,а в най-лошия случай може да се пробие казана.

Ние извършваме смяна на лагери и разполагаме с транспорт. Нашите техници ще демонтират машината и след отремонтирането на пералнята ще я транспортират до дома ви .Така вашия проблем ще е разрешен.Към сервиза имаме магазин ,който разполага с богата гама от резервни части.

Emserviz извършва още смяна на помпи, ключалки, дръжки и др. Смяната на тези части се извършват в домашни условия.Винаги носим различни и разнообразни модели помпи, ключалки , дръжки и се стремим да приключим с ремонта още с първото си посещението в дома ви.

Платката-Проблемът с платката изисква сервизна база. Платката се сваля от техник, без да се налага да се транспортира машината до сервиз. След отремонтирането на платката отново от техническо лице се монтира на пералнята и задължително се тества.

 

Ремонт на INDEZIT и ARISTON -най-често имат проблем с : електрониката, платката спукване на ремъчна шайба, вследствие на което се откачва ремъка или се скъсва.

Ремонт на LG и SAMSUNG-дават проблем в електрическия блок за управление, който е залят със силикон и изисква сервизни условия и технологично време за да бъде отстранен дефекта.

 

 

 

Средна цена на пералните машини

Коя пералня машина ще изберем, зависи най-вече от това колко пари сме готови да похарчим. Ако не перем често и не искаме да похарчим много пари за нашата нова пералня машина, за нас би била подходяща по-опростена такава, без екстра функции. Единственото, с което трябва да се съобразим е големината на мястото, където искаме да я поставим. По-опростените перални машини са на пазара за около 500 лв., а относително добрите, ефикасните и средните по клас перални струват 900 лв.

Перални с преден капак

Пералните с преден капак са по-широки, но не толкова дълбоки като пералните с горен капак (средната им ширина е 6о см.). Капацитета на пералнята с преден капак е по-голям от този на пералнята с горен капак, следователно за четиричленно семейство или повече души си заслужава да се вземе пералня с преден капак (някои перални имат капацитет даже и до 9кг !). Те могат да се поставят без всякакви затруднения или пък да бъдат вградени. По този начин горната част на пералнята може да бъде използвана като работен плот както в кухнята, така и в банята.

Перални с горен капак

Пералните с горен капак се поставят самостоятелно, обикновено те не са вградени в кухненското обзавеждане. Мястото, от което имаме нужда, за да поставим пералня машина с горен капак е по-малко в сравнение с това на пералнята с преден капак, следователно можем да спестим пространство. Барабана на тези с горен капак е по-удобен, по-лесно достижим, но пък трябва да вземем в предвид, че не бихме могли да използваме горната й част като работен плот. Техния капацитет е обикновено 5 кг.

Центрофуга на перални машини

Колкото по-големи са оборотите на центрофугата, толкова по-бързо ще изсъхнат изпраните дрехи. Ако нямаме сушилня, определено си заслужава да изберем пералня машина с 1200 оборота в минута.

Класификация на пералните машини по енергиен клас: от А до G

Ако искаме да имаме по-малки разходи, след закупуването на пералнята, е хубаво да изберем такава с по-малка консумация на енергиятa, перални от клас С биха били задоволителни, от клас В са добри, а тези от клас А са много добри. Пералните от клас А+ (++) са най-добрите, понеже те спестяват най-много енергия. Разликата в цените на две перални от един и същ модел, но от А и С клас е около 150-250 лв., която сума би ни се възвърнала от спестената енергия за 6-12 месеца.

Най-общо казано, новите перални машини трябва да работят в продължение поне на пет години, считано от датата на закупуване . Повечето големи уреди, обаче изискват редовно обслужване и поддръжка, за да се гарантира, че се съхраняват в добра форма и така може да се постигне, максимална продължителност на живота.


Връзка със сервиза   тел.: 02 / 477 277 3, моб.: 0878 699 830, 0888 699 831
Контакти

Адрес:

гр.София, бул.България,
кв."Манастирски ливади"
ул."Ралевица"№84

(зад бизнес център Белисимо,
последна спирка на трамвай №7)

 

 телефони:

0888 699 831 - Сервиз

02 477 277 3 - Магазин части

0878 699 830 - Магазин части

E-mail:

emserviz@gmail.com


Вижте ЕМ Сервиз на по-голяма карта


ВСИЧКИ МАРКИ »
© ЕМ СЕРВИЗ. Всички права запазени.   Дизайн и програмиране: УебДизайн
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах