РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ, ПЕРАЛНИ, СЪДОМИЯЛНИ, МИКРОВЪЛНОВИ И ДРУГА ТЕХНИКА
тел.: 02 / 477 277 3, моб.: 0878 699 830, 0888 699 831

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък
от 9.00 до 18.00 часа


Адрес

гр.София,   бул.България
кв."Манастирски ливади"
ул."Ралевица"№84


Позвъни ни в скайп

Ремонт на прахосмукачки

Ремонт на прахосмукачки

Emserviz group извършва ремонт на всички видове и марки домашни и професионални прахосмукачки. Ето някои съвети от нашите професионалисти:

 

Потребяваната мощност на електромотора на прахосмукачката е различна от всмукателната мощност. Всмукателната мощност определя силата на създавания вакуум в тръбите на прахосмукачката (силата на засмукване). Ако не ви безпокоят алергените – изберете обикновена прахосмукачка с голяма всмукателна мощност и няколко филтъра. Така ще почистите добре, бързо и лесно. Ако имате респираторни заболявания и алергии – твърдо се нуждаете от прахосмукачка с много добри филтри и прецизно очистване на въздуха. Уредите за сухо и мокро почистване дават по-голяма възможност за комплексно освежаване на дома. Най-модерните прахосмукачки имат накрайници за почистване на прозорци и теракота. Съветът ни е, при избора да проверите мощността, гаранцията и приставките.

В момента на пазара се предлагат различни марки и класове прахосмукачки, но сравнение с цена качество едни от най-добри са:Philips, Samsung, LG, Rowenta, Zelmer, Electrolux, AEG, Bosch.

Извършваме също и ремонти на професионални прахосмукачки.Едни от най-разпространените марки в българия са:

Karcher, Lavor, Delonghi, Bosch, Sparky, Hitachi.


  Връзка със сервиза   тел.: 02 / 477 277 3, моб.: 0878 699 830, 0888 699 831  ЕТИКЕТИ
  Ремонт прахосмукачки софия ниски цени, Сервиз прахосмукачки изгодно, Ремонт на професионални прахосмукачки софия, Сервиз на професионални прахосмукачки софия, сервиз прахосмукачки karcher, ремонт на прахосмукачки karcher, сервиз на професионални прахосмукачки karcher, ремонт на професионали прахосмукачки karcher, сервиз на прахосмукачки philips, сервиз на прахосмукачки rowenta, сервиз на прахосмукачки delonghi, сервиз на прахосмукачки bosch, сервиз на прахосмукачки miele, сервиз на прахосмукачки panasonic, сервиз на прахосмукачки aeg, сервиз на прахосмукачки electrolux, сервиз на прахосмукачки rainbow, сервиз на прахосмукачки siemens, сервиз на прахосмукачки zelmer, сервиз на прахосмукачки hoover, сервиз на прахосмукачки samsung, сервиз на прахосмукачки LG.


  Контакти

  Адрес:

  гр.София, бул.България,
  кв."Манастирски ливади"
  ул."Ралевица"№84

  (зад бизнес център Белисимо,
  последна спирка на трамвай №7)

   

   телефони:

  0888 699 831 - Сервиз

  02 477 277 3 - Магазин части

  0878 699 830 - Магазин части

  E-mail:

  emserviz@gmail.com


  Вижте ЕМ Сервиз на по-голяма карта


  ВСИЧКИ МАРКИ »
  © ЕМ СЕРВИЗ. Всички права запазени.   Дизайн и програмиране: УебДизайн
  „Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
  Разбрах