РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ, ПЕРАЛНИ, СЪДОМИЯЛНИ, МИКРОВЪЛНОВИ И ДРУГА ТЕХНИКА
тел.: 02 / 477 277 3, моб.: 0878 699 830, 0888 699 831

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък
от 9.00 до 18.00 часа


Адрес

гр.София,   бул.България
кв."Манастирски ливади"
ул."Ралевица"№84


Позвъни ни в скайп

Ремонт на съдомиялни машини

Естествено е, че ремонта на съдомиялната машина не можете да извършите сами(това оставете на нас), но вижте какво можете да направите за да поддържате доброто техническо състояние на машината:

Защо след известно време нормална експлотация съдомиялната престава да мие добре ?

Както всяка машина така и съдомиялната се нуждае от правилна употреба, поддръжка и профилактика. При ежедневното миене на посудата по детайлите на съдомиялната се наслагват неразтворени от препаратите мазнини и друга нечистотия, които стесняват пътя на водата и по този начин се намалява ефективността на процеса. Много често тези наслагвания запушват системата за контрол на количеството вода и като резултат, съдомиялната препълва. За нормалното миене от голяма важност е твърдостта на водата. Твърдата вода ( с разтворени карбонатни соли ) не поема добре миещите вещества и за това повечето съдомиялни трябва да се зареждат със сол, за омекотяване. От особена важност е и наличието на "гланц" в машината иначе след миенето остават досадните петна и капки. Не забравяйте, че в съдовете измити с миялната се храните - почиствайте грижливо остатъците от храни и всякакви нечистотии. Поне веднъж месечно направете един празен цикъл, само с препарат - без посуда.

Emserviz извърша и предлага ремонт на всички марки съдомиялни машини извънгаранционно.Някои от най разпорстанените марки в България са:

AEG, AMICA, ARDO, ARISTON, BEKO, BOSCH, BOMPANI, BLOMBERG,BALEY, CANDY, ELECTROLUX, WHIRlPOOl, LG, SAMSUNG,SIEMENS, INDESIT, HOTPOINT, VESTEL, PHILCO, ZEROVATT, ZANUSSI, FAGOR, MIELE, NEO, CROWN.

 

Ремонта на миялната машина

 

Миялната машина е домакински уред, който облекчава работата на всяка домакиня.Тя е доволна, защото ежедневното миене на съдове и прибори се извършва от Нейно величество миялната машина, а за домакинята остава свободно време.Този домакински уред има потенциал да мие, чисти, подсушава и дезинфекцира вашите прибори и съдове за хранене.

 

Но ,като всяка техника и миялната машина се поврежда.Повредата може да е: проблем с модула за управление, турбина, помпа за мръсната вода, перки, свързващи маркучи и др. Тогава Емсервиз е на ваше разположение. Може да се свържете с на с на посочените телефони за контакти.Нашите техници ще диагностират повредата и ще я отстранят в удобно за вас време и час.Ние даваме гаранция за качеството на услугата .

 

 

 


Връзка със сервиза   тел.: 02 / 477 277 3, моб.: 0878 699 830, 0888 699 831
Контакти

Адрес:

гр.София, бул.България,
кв."Манастирски ливади"
ул."Ралевица"№84

(зад бизнес център Белисимо,
последна спирка на трамвай №7)

 

 телефони:

0888 699 831 - Сервиз

02 477 277 3 - Магазин части

0878 699 830 - Магазин части

E-mail:

emserviz@gmail.com


Вижте ЕМ Сервиз на по-голяма карта


ВСИЧКИ МАРКИ »
© ЕМ СЕРВИЗ. Всички права запазени.   Дизайн и програмиране: УебДизайн
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах